Tietoa meistä

Valo Fysio & Coaching

on vuonna 2021 perustettu järvenpääläinen perheyritys, jonka tavoitteena on tehdä sinun elämästäsi parempaa.

Olemme ammattilaisia fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin palveluissa. Meillä kohtaat fysioterapeutit, urheiluhierojat ja valmentajat, jotka ottavat sinut vastaan avoimesti ja omista lähtökohdistasi.

Tutustu palveluihimme.

Pirjo Vainio

Fysioterapeutti, Movement Specialist, psyykkinen valmentaja

Fysioterapeuttina teen päivittäin töitä apuani tarvitsevien asiakkaiden yksilöllisten haasteiden parissa. Luokseni voi tulla joko oma-aloitteisesti tai lääkärin lähetteellä. Tavoitteenani on löytää ratkaisut ongelmiin tuki- ja liikuntaelimistön eri alueilla (esimerkiksi niska, selkä, polvi) tai syyt muihin kropan kiputiloihin.

Movement Specialistina olen erikoistunut liikkeen analysoimiseen ja liikekontrollin häiriöiden korjaamiseen.

Tuorein erityisosaamiseni on psyykkinen valmennus, jossa asiakkaitani ovat pääosin yksilö- ja joukkuelajien urheilijat sekä kuntourheilijat. Tällä hetkellä teen töitä erityisesti voimistelijoiden kanssa sekä eri joukkuelajien urheilijoiden kanssa.

Minulle on kertynyt kokemusta fysioterapeuttina ja yrittäjänä yli 25 vuoden ajalta. Nautin työstäni ja tavoitteenani onkin auttaa ja ohjata asiakastani voimaan paremmin!

Heidi Sinaga

Urheiluhieroja, Personal Trainer

Urheiluhierojana teen töitä lihaskireyksien ja lihaskipujen helpottamiseksi. Hieronnalla pystyn myös nopeuttamaan lihasten palautumista rasituksen jälkeen ja lisäämään kehon aineenvaihduntaa. Urheilijoiden lisäksi asiakkaitani ovat työssäkäyvät ja työelämän ulkopuolella olevat ihmiset.

Personal Trainer -opinnot ovat syventäneet ymmärrystäni kehon toiminnosta ja näin ollen pystyn auttamaan myös hieronta-asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Personal Trainerina laadin henkilökohtaisia harjoitusohjelmia ja ohjaan asiakkaita tavoitteellisessa harjoittelussa.

Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni. Työssäni ehdottomasti parasta on asiakkaiden hyvinvoinnin lisääminen ja elämänlaadun parantaminen. Itselleni monipuolinen liikunta on elämäntapa ja intohimo. Olen iloinen, että voin tehdä harrastuksesta ammatin.

Niko Vieremä

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Oma kiinnostukseni anatomiaan ja ihmisen toimintaan heräsi vuonna 2011, jolloin opiskelin urheiluhierojaksi Helsingissä Suomen urheiluhierojaopistossa. Olen myös kouluttautunut fysioterapeutti ja yrittäjänä pidän vastaanottoa Järvenpään lisäksi Helsingissä.

Käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa Suomessa ja ulkomailla. Tuoreimpana on kuuden kuukauden koulutuskokonaisuus Englannissa. Erityisen kiinnostavaa on tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitaminen ja juuri tähän alueeseen olen syventänyt osaamistani.

Ehdottomasti parasta työssäni on tavata erilaisia ihmisiä, niin asiakkaina kuin kollegoina. Työ on palkitsevaa, kun oikeat keinot asiakkaan ongelmaan löytyvät.

Mauri Valmari

Fysioterapeutti

Fysioterapeuttina toimin kaikenikäisten ihmisten kuntoutuksen ja hyvinvoinnin edistämisen parissa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani selättämään tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja muun muassa terapeuttisen harjoittelun keinoin. Minulle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet arjessa, työssä ja harrastuksissa.

Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi lukioikäisenä pelatessani koripalloa kilpatasolla, jolloin käynnit fysioterapeutin vastaanotolla tulivat tutuiksi. Tuolloin saamani arvokas apu omiin urheiluvammoihini ja kipuihini inspiroi minua hankkimaan fysioterapeutin koulutuksen ja ammatin. Minulla on edelleen hyvät yhteydet urheiluseuroihin eri tasoilla.

Minulle voit varata ilta-aikoja arkisin ja otan vastaan myös lauantaipäivisin. Lisäksi teen tarpeen mukaan kotikäyntejä.

Juulia Vainio

Valmentaja

Toimin valmentajana Elise Gymnastics seurassa sekä täällä Valofysiossa pidän kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua.