Tietoa meistä

Valo Fysio & Coaching

on vuonna 2021 perustettu järvenpääläinen perheyritys, jonka tavoitteena on tehdä sinun elämästäsi parempaa.

Olemme ammattilaisia fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin palveluissa. Meillä kohtaat fysioterapeutit, osteopaatin, urheiluhierojat ja valmentajat, jotka ottavat sinut vastaan avoimesti ja omista lähtökohdistasi.

Tutustu palveluihimme.

Pirjo Vainio

Fysioterapeutti, Movement Specialist, Psyykkinen valmentaja

Fysioterapeuttina teen päivittäin töitä apuani tarvitsevien asiakkaiden yksilöllisten haasteiden parissa. Luokseni voi tulla joko oma-aloitteisesti tai lääkärin lähetteellä. Tavoitteenani on löytää ratkaisut ongelmiin tuki- ja liikuntaelimistön eri alueilla (esimerkiksi niska, selkä, polvi) tai syyt muihin kropan kiputiloihin.

Movement Specialistina olen erikoistunut liikkeen analysoimiseen ja liikekontrollin häiriöiden korjaamiseen.

Tuorein erityisosaamiseni on psyykkinen valmennus, jossa asiakkaitani ovat pääosin yksilö- ja joukkuelajien urheilijat sekä kuntourheilijat. Tällä hetkellä teen töitä erityisesti voimistelijoiden kanssa sekä eri joukkuelajien urheilijoiden kanssa.

Minulle on kertynyt kokemusta fysioterapeuttina ja yrittäjänä yli 25 vuoden ajalta. Nautin työstäni ja tavoitteenani onkin auttaa ja ohjata asiakastani voimaan paremmin!

Heidi Sinaga

Urheiluhieroja, Personal Trainer

Urheiluhierojana teen töitä lihaskireyksien ja lihaskipujen helpottamiseksi. Hieronnalla pystyn myös nopeuttamaan lihasten palautumista rasituksen jälkeen ja lisäämään kehon aineenvaihduntaa. Urheilijoiden lisäksi asiakkaitani ovat työssäkäyvät ja työelämän ulkopuolella olevat ihmiset.

Personal Trainer -opinnot ovat syventäneet ymmärrystäni kehon toiminnosta ja näin ollen pystyn auttamaan myös hieronta-asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Personal Trainerina laadin henkilökohtaisia harjoitusohjelmia ja ohjaan asiakkaita tavoitteellisessa harjoittelussa.

Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni. Työssäni ehdottomasti parasta on asiakkaiden hyvinvoinnin lisääminen ja elämänlaadun parantaminen. Itselleni monipuolinen liikunta on elämäntapa ja intohimo. Olen iloinen, että voin tehdä harrastuksesta ammatin.

Marjo Leinonen

Osteopaatti (AMK), Psyykkinen valmentaja

Osteopatiasta innostuin sen monipuolisuuden ja hellävaraisten tekniikoiden vuoksi. Asioiden tarkastelu eri puolilta on minulle luontaista, joka on myös mainio työkalu osteopaatille hoitaen sinua kokonaisuutena pelkän oireen sijaan. Tuki- ja liikuntaelimistön oireiden lisäksi hoidan mielelläni päänsärkyä ja raskaana olevien mahdollisia oireita, kuten liitoskipuja. Olen innostunut myös toiminnallisten oireiden ja pitkittyneen stressin osteopaattisesta hoidosta.

Psyykkisenä valmentajana vahvuuteni on työikäisten hyvinvoinnin lisääminen lempeästi ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Keskusteluille on hyvä varata vähintään kolme tapaamista.

Voit lukea osteopatiasta ja minusta lisää kotisivuiltani www.leinohetki.com

Osteopatia on ihanaa, tervetuloa tutustumaan!

Mauri Valmari

Fysioterapeutti (AMK)

Fysioterapeuttina toimin kaikenikäisten ihmisten kuntoutuksen ja hyvinvoinnin edistämisen parissa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani selättämään tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja muun muassa terapeuttisen harjoittelun keinoin. Minulle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet arjessa, työssä ja harrastuksissa.

Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi lukioikäisenä pelatessani koripalloa kilpatasolla, jolloin käynnit fysioterapeutin vastaanotolla tulivat tutuiksi. Tuolloin saamani arvokas apu omiin urheiluvammoihini ja kipuihini inspiroi minua hankkimaan fysioterapeutin koulutuksen ja ammatin. Minulla on edelleen hyvät yhteydet urheiluseuroihin eri tasoilla.

Minulle voit varata ilta-aikoja arkisin. Lisäksi teen tarpeen mukaan kotikäyntejä.

Juulia Vainio

Valmentaja, fysioterapiaopiskelija

Toimin valmentajana Elise Gymnastics seurassa sekä täällä Valofysiossa pidän kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua.