Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia on asiakkaan terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen kehittämistä. Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Olemme apunasi esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen selvittämisessä ja hoidossa. Fysioterapia sopii esimerkiksi alaselän, olkapäiden, polvien tai nilkkojen hoitamiseen ja kuntouttamiseen. Meidän apuamme käytetään usein myös leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Teemme myös lihastasapaino- ja liikkuvuustestejä, joiden tavoitteena on selvittää kehon hallintaan vaikuttavia heikkouksia ja muita kehittämiskohteita. Niitä parannetaan aktiivisesti ohjatuilla harjoitteilla.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Sen tavoitteena on palauttaa lihaksistoa esimerkiksi kovasta harjoittelusta tai muusta rasituksesta. Hieronnassa yhdistellään eri tekniikoita ja ne räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan, urheilulaji ja rasitustaso huomioiden.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii lähtökohtaisesti kaikille. Se on monipuolisesti lihaksia muokkaavaa ja rentouttavaa. Hieronnalla vähennetään lihaskireyksiä ja -kipuja, jotka aiheuttavat esimerkiksi päänsärkyä sekä niska- ja hartiaseudun jäykkyyttä. Se vaikuttaa suotuisasti myös stressitilojen purkamisessa.

Valmennukset

Coaching- eli valmennuspalvelumme sopivat niin kilpaurheilijoiden kuin liikuntaa aloittavien tai sitä aktivoivien tarpeisiin. Palveluitamme ovat:

  • PT eli personal trainer
  • Urheilijoiden ja kuntoilijoiden valmennus esimerkiksi kehon hallinnassa ja liikkuuvuudessa (yksilöt, pienryhmät)
  • Psyykkinen valmennus: yksilöt, joukkueet tai valmentajat
  • Asiantuntijakoulutukset ja -sparraukset seurojen tai yritysten tarpeisiin räätälöidysti.