Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia on asiakkaan terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen kehittämistä. Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Olemme apunasi esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen selvittämisessä ja hoidossa. Fysioterapia sopii esimerkiksi alaselän, olkapäiden, polvien tai nilkkojen hoitamiseen ja kuntouttamiseen. Meidän apuamme käytetään usein myös leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Teemme myös lihastasapaino- ja liikkuvuustestejä, joiden tavoitteena on selvittää kehon hallintaan vaikuttavia heikkouksia ja muita kehittämiskohteita. Niitä parannetaan aktiivisesti ohjatuilla harjoitteilla.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Sen tavoitteena on palauttaa lihaksistoa esimerkiksi kovasta harjoittelusta tai muusta rasituksesta. Hieronnassa yhdistellään eri tekniikoita ja ne räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan, urheilulaji ja rasitustaso huomioiden.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii lähtökohtaisesti kaikille. Se on monipuolisesti lihaksia muokkaavaa ja rentouttavaa. Hieronnalla vähennetään lihaskireyksiä ja -kipuja, jotka aiheuttavat esimerkiksi päänsärkyä sekä niska- ja hartiaseudun jäykkyyttä. Se vaikuttaa suotuisasti myös stressitilojen purkamisessa.

Osteopatia

Osteopatia on käsin tehtävää hoitoa, jolla pyritään selvittämään oireiden taustalla olevia tekijöitä ja hoitamaan kehoa kohti sen tasapainoista toimintaa. Osteopatialla hoidetaan tavallisimpia tuki-ja liikuntaelimistön kipuja ja liikerajoituksia, esimerkiksi niska-hartiaseudulla, selässä, olkapäässä ja nilkassa. Lisäksi osteopatia sopii usein migreenin, muiden päänsärkyjen, toiminnallisten oireiden sekä raskausajan oireiden hoitamiseen. Osteopaatille voit tulla myös rentouttavaan hoitoon, erityisesti jos huomaat kehossasi stressin oireita.

Osteopaatti tutkii ja hoitaa sinua yksilöllisesti ja oireenmukaisesti. Hoidossa käytetään erilaisia kehollesi sopivia tekniikoita, kuten nivelten liikuttelua ja hellävaraisia faskiatekniikoita. Osteopatiaan et tarvitse lähetettä.

Valmennukset

Coaching- eli valmennuspalvelumme sopivat niin kilpaurheilijoiden kuin liikuntaa aloittavien tai sitä aktivoivien tarpeisiin. Palveluitamme ovat:

  • PT eli personal trainer
  • Urheilijoiden ja kuntoilijoiden valmennus esimerkiksi kehon hallinnassa ja liikkuuvuudessa (yksilöt, pienryhmät)
  • Psyykkinen valmennus: yksilöt, joukkueet tai valmentajat
  • Asiantuntijakoulutukset ja -sparraukset seurojen tai yritysten tarpeisiin räätälöidysti.